Cowboy Treasure

Cowboy Treasure tar med dig ut till vilda västern och en värld fylld av cowboys, sheriffrar och revolvrar. Spelfältet på denna slot som liknar Vegas spelautomater som få andra, utspelar sig på 5 hjul, 3 rader och 5 vinstlinjer där du kan spela för upp till 5 spel-mynt på varje linje.
Vildsymbolen i spelet är sheriffens bricka och scatter-symbolen är revolvrarna. I vanlig ordning så ersätter vildsymbolen alla symboler förutom just scatter-symbolen. I spelet så har du två gambling-funktioner som du kan aktivera efter varje vinst.
Den ena du kan välja har chansen att dubbla upp din vinst, precis som i spelautomater från Svenska Spel. Då har du fyra olika alternativ att välja mellan. Två av dessa döljer en vinst medan de andra två döljer en nitlott. Den andra funktionen du kan välja har möjligheten att trippla din vinst. Då har du tre alternativ att välja mellan där två är nitlotter och en är vinst.

Spela Vegas Cowboy slot

COWBOY TREASURE ONLINE

Vart du än har tillgång till internet så kan du ha tillgång till Cowboy Treasure. Då Cowboy Treasure är skapat av Play’N GO, som för övrigt är samma speltillverkare som skapar den största delen av Vegas-spelen, så kommer du att kunna avnjuta spelet hos nästan samtliga nätcasinons som erbjuder spel från Play’N GO.

COWBOY TREASURE MOBIL

Det bästa med de flesta Play’N GO-spelen är att man kan avnjuta dessa via alla sina enheter utan att behöva ge upp varken spänning eller spelupplevelse. Detta gäller även när man spelar Cowboy Treasure via mobiltelefonen. Det går snabbt och laggfritt på samtliga testenheter, såväl äldre som nyare modeller.

COWBOY TREASURE FREESPINS

Samlar du på dig 3 eller fler scatter-symboler under samma runda så aktiverar du ett visst antal freespins. Dessa scatter-symboler kan vara utspridda hur som helst på spelfältet. Under dessa freespinsrundor så agerar hästskon och guldmyntet som wilds. Innan rundorna startar så får du välja om du tror att hästskon eller guldmyntet kommer att dyka upp under dina freespins flest gånger. Gissar du rätt så resulterar det i ytterligare vinster.

COWBOY TREASURE BONUS

Den största vinsten man är ute efter när man spelar på Cowboy Treasure är självklart en av spelets totalt tre jackpottar. Under spelets gång så kommer du att stöta på jackpott-symboler. Tre eller flera av dessa aktiverar jackpott-bonusen.
Tre symboler aktiverar bronsnivån. Fyra symboler aktiverar silvernivån och fem symboler aktiverar guldnivån. Du har möjligheten att klättra från bronsnivån hela vägen till guld genom att landa på pilar tillräckligt många gånger.
Jackpottarna som du har chansen att vinna är alla tre progressiva jackpottar. En viss procent av varje insats går till den progressiva jackpotten som ständigt ökar. Du kan se vad samtliga jackpottar ligger på i övre högra hörnet i spelet.