Gem Drop

I Gem Drop – en slot som liknar Vegas spelautomater – så kommer du att stöta på juveler, juveler och ännu fler juveler. Spelfältet är uppdelat på 5 hjul med 3 rader och totalt 10 vinstlinjer. Spelet har tre olika progressiva jackpottar som ständigt växer och som kan komma upp i riktiga drömsiffror.
Wild-symbolen i Gem Drop är den flerfärgade kristallen som alltså kan ersätta vilken annan vinstgivande symbol som helst. Du kan välja att försöka dubbla eller trippla din vinst med den så kallade gamble-funktionen.
Väljer du att dubbla din vinst så får du 4 alternativ där 2 döljer en vinst och 2 döljer en nitlott. Väljer du däremot att trippla din vinst så kommer du att få välja en av tre alternativ där enbart en döljer en vinst. En viss procent av samtliga insatser som spelas på Gem Drop går till den progressiva jackpotten.

Gem Drop online Vegas

GEM DROP ONLINE

Gem Drop kan du hitta hos de flesta nätcasinos som erbjuder spel från Play’N GO, som också gör spel för Vegas automater. Den stora skillnaden är att man kan spela Gem Drop Online vart man än befinner sig, så länge man har en uppkoppling eller nät för det.

GEM DROP MOBIL

Att spela Gem Drop på mobilen eller surfplattan går exakt lika smidigt som via datorn. Det fantastiska är att såväl normalt läge som landskapsläge fungerar för att spela. Med det sagt så kommer landskapsläge alltid att vara det fördelaktiga eftersom att man då kan använda en större del av skärmen.

GEM DROP FREESPINS

I Gem Drop så är det inte freespins som man jagar utan istället så är det jackpottbonus-rundor. Får du in tre eller fler jackpott-symboler så startar du igång bonusspelet där du har chansen att vinna jackpotten. Vi nämnde tidigare att det fanns tre olika jackpottar.
En brons-, silver-, och guld-jackpott. Brons-jackpotten får du om du får 3 jackpott-symboler. Silver-jackpotten aktiveras vid 4 symboler och Guld-jackpotten vid 5 jackpott-symboler. Det är dock möjligt att klättra från brons till guld-jackpotten med tillräckligt mycket tur. För att ta dig vidare så ska du landa på en pilsymbol.

GEM DROP BONUS

Bonusrundan i Gem Drop Vegasautomat kan man få genom att stora block med bonusar snurrar med på hjulen med de övriga symbolerna. Får man in en sådan bonus så gör den om alla symboler den markerar till wilds och sedan aktiveras en re-spin.
Under re-spinrundan så är wild-symbolerna fastlåsta och gäller även under re-spinrundan. Värt att notera är dock att man varken kan få en bonus till och inte heller någon ytterligare re-spin. En annan sak som kan vara bra att veta är att denna bonusrunda inte kan triggas samtidigt som en jackpottbonus-runda.