Mr Toad

Mr Toad är ett spel som påminner väldigt mycket om Grodjakten på Vegas automater. Spelfältet är på 5 hjul, 3 rader och har 5 vinstlinjer. Det finns tre olika bonusar som man kan få i detta spel. Det ena är via scatter-symbolen som i Mr Toad är ett näckrosblad.
Får du in 3 eller fler sådana i rad så startas en bonusrunda som fungerar exakt som bonusen i Grodjakten där man ska hoppa vissa steg för att slutligen ta sig över dammen. Den andra bonusen man kan få under en spelrunda är när grodan hamnar i närheten av en fjäril. Då aktiveras grod-bonusen och genererar en vinst.
Den tredje men absolut inte minsta bonusen är jackpott-bonusarna som man kan vinna vilket vi kommer att komma till lite längre ner. I Mr Toad så kan du välja att både dubbla och trippla dina vinster med gambling-funktionen.

Spela Mr Toad Grodjakten online

GRODJAKTEN ONLINE

Äntligen så kan man spela Grodjakten online och inte bara på Vegas automater. Visserligen under ett annat namn fast det spelar ju mindre roll. I princip allt annat är exakt som det var i Grodjakten förutom de maffiga jackpottarna som man nu har chansen att vinna.

MR TOAD MOBIL

Samma glädje som spred sig i kroppen när vi fick spela Mr Toad online spred sig överallt när vi fick testa Mr Toad på mobiltelefonen för första gången. Du kan spela i den mobilvyn du bäst trivs med då det fungerar lika bra att spela i båda visningslägen.

MR TOAD FREESPINS

Då Mr Toad har en progressiv jackpot så innehåller inte spelet några särskilda freespins. Detta betyder dock inte att du inte kan få freespins under vissa kampanjer och erbjudanden där Mr Toad är inkluderat. Jackpott-bonusen aktiverar man genom att få in 3 eller fler jackpott-symboler. Får man in 3 så aktiverar man brons-jackpotten.
Får man 4 så aktiveras silver-jackpotten medan 5 symboler direkt aktiverar guld-jackpotten där du kan vinna den största av alla tre jackpottar. Du kan även med lite tur och vilja klättra från brons till guld genom att landa på pilar hela vägen. Högre insats ger högre chans att vinna jackpotten.

MR TOAD BONUS

Förutom en riktigt stor jackpott så har Mr Toad som vi nämnde två ytterligare bonusar. Den som minns dammen från Grodjakten som man skulle hoppa över under bonusrundorna kommer direkt att bli påmind om den första bonusen som man aktiverar genom att få tre eller fler näckrosblad. Ju fler näckrosblad desto högre vinstpriser i bonusrundan.
En annan bonus är grodbonusen som man aktiverar genom att en groda och en fjäril landar i närheten av varandra. Då kommer grodan med sin tunga snabbt att fånga fjärilen som lämnar en liten bonus efter sig. Tråkigt för fjärilen, kul för oss.